Polonia Burton
Art is not a luxury, but a necessity.

Oświadczenie burmistrza East Staffordshire

0

W imieniu własnym i pani burmistrz chcę publicznie podziękować mieszkańcom East Staffordshire za ich podejście do wielu wyzwań związanych z pandemią Covid-19.

Dziękujemy wszystkim niesamowitym pracownikom NHS, pracownikom ESBC, pracownikom wspierającym, personelowi domów opieki i wszystkim grupom wolontariuszy pomagającym chronić naszą społeczność. Dziękujemy również małym dzieciom malujących tęczowe obrazy umieszczane w oknach, Burton Albion Community Trust, Burton Hope, YMCA, różnym grupom kościelnym oraz wielu osobom, których jest zbyt wiele aby tutaj wymienić.

Pokornie było widzieć wszystkich pracujących razem – jest tak wiele organizacji, którym należy podziękować – każdy wnosi swój wkład. Wspaniale jest słyszeć, jak wszyscy klaszczą w czwartkowe wieczory, tworząc wrażenie ogromnej społeczności łączącej się w tych trudnych i niepokojących czasach.

Chciałbym szczególnie podziękować każdemu z was za przestrzeganie wytycznych rządu, przestrzeganie ograniczeń lockdown`u i praktykowanie dystansu społecznego.

Proszę – „ZOSTAŃCIE W DOMU, CHROŃCIE NHS, CHROŃCIE ŻYCIE”

Colin i Jean – burmistrzowie East Staffordshire

źródło: ESBC